Online kurs digital marknadsföring

Online kurs digital marknadsföring

online kurs digital marknadsföring
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr695
Kom igång
eller

Online kurs digital marknadsföring är för dig som ska starta eget eller är småföretagare. Online kursen lär dig hur du med digital marknadsföring kan marknadsföra ditt företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet och få fler lönsamma kunder.

Målgrupp:

Kurs digital marknadsföring lär dig se möjligheterna

Innehåll online kurs digital marknadsföring:

  • Så ökar du företagets synlighet på Google.
  • Hur gör man för att ta fram en digital strategi?
  • Så når du dina mål och syften med hemsidan.
  • Hur gör man för att sökoptimera företagets hemsida?
  • Så annonserar du på Google steg för steg.
  • Så tar du fram en strategi för sociala medier.
  • Lär dig att mäta och utvärdera dina digitala mål.

Prova på lektion 6 + test gratis “Så tar du fram en strategi för sociala medier”

Du kan prova och göra lektion 6 (Demo avsnitt) + test “Så tar du fram en strategi för sociala medier” utan att du behöver betala och få access. Du hittar lektionerna längst ned på denna sida för att klicka dig vidare på länkarna.

Kunskaper:

Vår kurs för småföretagare lär dig grunderna i digitala kanaler & sociala medier och du behöver därför inga förkunskaper för att genomföra kursen.

Kursledare:

Kursledare är civ.ek och tidigare marknadschef Anders Lundstedt i företag som Aller Media och Cloetta och med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders är grundare av konsultföretaget Action Marketing och vill med denna kurs hjälpa dig som småföretagare att göra samma resa som han har gjort med att förstå de fantastiska möjligheterna med digital marknadsföring för att få fler lönsamma kunder.

böcker och kurser digital marknadsföring

Pris online kurs digital marknadsföring:

Vår online kurs för småföretagare lär dig grunderna i digital marknadsföring och finns nu till introduktionspris 695:- plus moms mot ord. pris 995:-. Kampanjpris gäller fram till 2020.12.31. Du kan prova och göra lektion 6 + test “Så tar du fram en strategi för sociala medier” utan att du behöver betala och få access. När du vill göra hela kursen klickar du på knappen “Till kursregistrering” och väljer betalningsalternativ för att få access till kursen.

Har du frågor om vår online kurs?

Efter genomförd kurs mottager du ett certifikat. Vi rekommenderar dig även våra e-böcker inom marknadsföring och marknadsplanering. Du kan även läsa mer om digitala kanaler & sociala medier på vår hemsida Action Marketing. Har du frågor om kursen är du välkommen att kontakta oss på info@actionmarketing.se

Lycka till,

Anders Lundstedt
Grundare av Action Marketing