Online kurs digital marknadsföring

Online kurs digital marknadsföring

online kurs digital marknadsföring
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr895
Kom igång
eller

Målgrupp:

Online kurs digital marknadsföring är för dig som ska starta eget eller är småföretagare. Online kursen lär dig hur du med digital marknadsföring kan marknadsföra ditt företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet och få fler lönsamma kunder.

Kurs digital marknadsföring lär dig se möjligheterna

Innehåll online kurs digital marknadsföring:

  • Så ökar du företagets synlighet på Google.
  • Hur gör man för att ta fram en digital strategi?
  • Så når du dina mål och syften med hemsidan.
  • Hur gör man för att sökoptimera företagets hemsida?
  • Så annonserar du på Google steg för steg.
  • Så tar du fram en strategi för sociala medier.
  • Lär dig att mäta och utvärdera dina digitala mål.

Du kan klicka på lektion 6 (Demo avsnitt) + test “Så tar du fram en strategi för sociala medier” och göra avsnittet utan att du behöver betala och få access. Du hittar samtliga lektioner här nedan och kan klicka dig vidare på länkarna till resp lektion och prov och göra kursen i den ordning och takt som du önskar.

Varje lektion består av texter, prov, pdf:er och video. För att göra hela kursen klickar du på kursregistrering och väljer någon av betalningsalternativen och får access till kursen.

Lycka till med kursen,
Anders Lundstedt
Kursledare.

Prova på lektion 6 + test gratis “Så tar du fram en strategi för sociala medier”


Kunskaper:

Vår kurs för småföretagare lär dig grunderna i digitala kanaler & sociala medier och du behöver därför inga förkunskaper för att genomföra kursen.

Kursledare:

Kursledare är civ.ek och tidigare marknadschef Anders Lundstedt i företag som Aller Media och Cloetta och med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders är grundare av konsultföretaget Action Marketing och vill med denna kurs hjälpa dig som småföretagare att göra samma resa som han har gjort med att förstå de fantastiska möjligheterna med digital marknadsföring för att få fler lönsamma kunder.

online kurs digital marknadsföring
Kursledare Anders Lundstedt

Pris online kurs digital marknadsföring:

Vår online kurs för småföretagare lär dig grunderna i digital marknadsföring och finns nu till introduktionspris 895:- plus moms.

Du kan prova och göra lektion 6 + test “Så tar du fram en strategi för sociala medier” utan att du behöver betala och få access. När du vill göra hela kursen klickar du på knappen “Till kursregistrering” och väljer betalningsalternativ för att få access till kursen.

Har du frågor om vår online kurs?


Efter genomförd kurs mottager du ett certifikat. Vi rekommenderar dig även våra e-böcker inom marknadsföring och marknadsplanering. Du kan även läsa mer om digitala kanaler & sociala medier på vår hemsida Action Marketing. Har du frågor om kursen är du välkommen att kontakta oss på info@actionmarketing.se

Så gör du för att logga in på kursen

  1. Din e-post adress som du betalde kursen med = ditt användarnamn.
  2. Efter att du har betalt din kurs enligt vald betalningsalternativ får du ett mejl från WordPress med en länk för att skapa ditt lösenord eller så kan du använda redan färdigt lösenord. Tänk på att lösenordet ska vara starkt. Klicka på länken för att ange ditt lösenord.

3. Klicka på länken “Logga in”

Du är nu på din sida ”Mitt konto”. Gå vidare till kurssidan i menyn https://xn--bckeromdigitalmarknadsfring-pycw.se/courses/online-kurs-digital-marknadsforing/ och scrolla ner till kursinnehåll och välj aktuellt ämne som du vill börja med.

Lycka till,

Anders Lundstedt
Grundare av Action Marketing