Kurser i digital marknadsföring

Boka våra kurser i digital marknadsföring och lär dig grunderna och se möjligheterna

Vi erbjuder kurser i digital marknadsföring. Kanske har du eller dina medarbetare behov av att lära er mer om digital marknadsföring? Vi har de senaste tio åren utbildat och haft kurser för ett stort antal företag, nyföretagscentrum och omställningsorganisationer som Trygghetsrådet. Vi har tagit fram ett skräddarsytt kursprogram för dig och dina personal på ditt företag inom digital marknadsföring. Vi lär er grunderna och att se möjligheterna med digital marknadsföring. Vi visar steg för steg hur ni kan använda de olika digitala plattformarna i företaget.

Vi kan också erbjuda personlig rådgivning  i digital marknadsföring för dig som ska “starta eget” eller redan är småföretagare. 

Kursen lär ut hur man med digital marknadsföring kan marknadsföra ert företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet, nå era mål och få fler lönsamma kunder. Välkommen att kontakta oss på 0709248573 eller använd kontaktformuläret nedan så berättar vi gärna mer om vårt kursprogram.

utbildning och rådgivning i digital marknadsföring

Utveckla hemsidan

Online kurs Annonsera på Google Das

Bli sökbar på Google

Online kurs annonsera på sociala medier

Nå dina målgrupper

Strategi sociala medier

Innehåll kurser i digital marknadsföring

  • Så ökar du företagets synlighet på Google.
  • Så tar du fram en digital strategi.
  • Så når du dina mål och syften med hemsidan.
  • Så gör du för att sökoptimera företagets hemsida.
  • Så annonserar du på Google och sociala medier steg för steg.
  • Så tar du fram en strategi för sociala medier.
  • Så mäter och utvärderar du dina digitala mål.

MÅLGRUPP:

Starta eget och småföretagare. Inga förkunskaper krävs för att delta.

Vad kan du om digital marknadsföring?

Testa dig om digital marknadsföring med vår test på 5 minuter och 20 frågor. Här får du frågor om digitala kanaler och sociala medier för att kolla upp om du behöver lära dig mer för att utveckla ditt företags marknadsföring och få fler lönsamma kunder. Om du upplever att du behöver lära dig mer om digital marknadsföring och framförallt öka ditt företags synlighet på Google kan vi rekommendera våra populära online kurser och e-böcker i marknadsföring. Du kan beställa böckerna här i vår butik eller gå in på Adlibris Bokus Bokon.

Lycka till med att testa dig om digital marknadsföring!

Test digital marknadsföring
Varukorg