Om oss

Vi lär dig mer om digital marknadsföring?

Välkommen till Action Marketing Förlag

Vi lär dig mer om digital marknadsföring
Böcker om digital marknadsföring är en del av Action Marketing förlag. Vi är en utbildningsportal med e-böcker och online kurser inom såväl traditionell som digital marknadsföring. Vi hjälper dig och ditt företag att lära dig mer om marknadsföring och kommunikation för att kunna utveckla ditt företag och få fler lönsamma kunder.

Jag som har skrivit böckerna i marknadsföring och är er kursledare heter Anders Lundstedt och har en bakgrund som marknadschef i ledande företag som Aller Media, Cloetta, Almedahls m.fl och har alltid arbetat med marknadsföring och marknadsplanering.
Jag vill med mina böcker och kurser hjälpa starta eget och mindre företag att lära sig mer om hur de olika digitala verktygen fungerar och se möjligheterna med den digitala marknadsföringen.

Har du frågor om mina digitala böcker och kurser är du välkommen att kontakta mig på 0709248573 eller mejla kontaktformuläret.
Vänliga hälsningar
Anders Lundstedt
Grundare av Action Marketing

KONTAKTA OSS

Testa vår online kurs i digitala kanaler & sociala medier

Vår online kurs i digital marknadsföring lär dig att förstå grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring. Du lär dig hur du kan använda de digitala verktygen i ditt företag för att öka synligheten, nå dina mål och syften och få fler lönsamma kunder.
Beställ vår online kurs digital marknadsföring nu 1995:- (Ord. pris 2495:-). Du kan också göra lektion 5 om sociala medier + test utan att behöva registrera dig. Vi hoppas att du ska ha glädje av vår nya online kurs i ditt företag.

TESTA KURS HÄR
Onlinekurs digital marknadsföring

E-böcker om marknadsföring

Våra e-böcker med strategimallar finns för marknadsplan, kommunikationsplan, sociala medier, hemsidor, annonsering m.m. som pdf och i e-Pub format. Våra e-böcker hjälper dig som småföretagare att utveckla företagets marknadsföring & kommunikation för att få fler lönsamma kunder.

Online kurser digital marknadsföring

Online kurs digital marknadsföring är för dig som är småföretagare. Online kursen lär dig hur du med digital marknadsföring kan marknadsföra ditt företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet och få fler lönsamma kunder.

Rådgivning digital marknadsföring

Kanske har ni ett mindre företag men saknar marknadsföringskompetensen i företaget idag? Då kan vi hjälpa er med rådgivning i digital marknadsföring. Ni får en extern kompetens, bollplank och kontinuitet i er digitala marknadsföring.

Vi har kampanj nu om ni som ny kund bokar “Startpaket Digital” betalar ni bara 3 995:- per månad. (Ord. pris 5495.-) (1 månads uppsägning). Vårt månadsabonnemang “Kom igång” motsvarar c:a 5 timmars konsult rådgivning per månad.
Med oss får ni professionell hjälp med er digitala marknadsföring för att öka kännedomen och hitta nya kunder till ert företag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev “Allt om digital marknadsföring”

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Action Marketing är en liten digital byrå med ett stort engagemang som hjälper mindre företag med rådgivning i digitala kanaler & sociala medier, utveckla sökoptimerade hemsidor i WordPress och lär ut grunderna i digital marknadsföring med hjälp av e-böcker och online kurser. Vi hjälper ert företag att öka varumärkeskännedomen, skapa engarerande innehåll för er målgrupp och få fler lönsamma kunder. Ring 0709248573 idag så berättar vi mer.

E-BÖCKER OCH ONLINE KURSER

RÅDGIVNING