Rådgivning i digital marknadsföring

Behöver du rådgivning i digital marknadsföring? Kanske har ni ett mindre företag men saknar marknadsföringskompetensen i företaget idag? Då kan vi hjälpa er med rådgivning i digital marknadsföring. Ni får en extern kompetens, bollplank och kontinuitet i er digitala marknadsföring.

Vi hjälper ert företag med digital marknadsföring

Vi har kampanj nu om ni som ny kund bokar “Startpaket Digital” betalar ni bara 4 995:- per månad. (Ord. pris 5 995.-) (1 månads uppsägning). Eller så kan ni välja något av våra fortsättning och utvecklingsabonnemang för dig som redan är igång men behöver lite hjälp att öka trafiken och nå dina mål och syften med digitala kanaler & sociala medier. Vårt månadsabonnemang “Kom igång” motsvarar c:a 5 timmars konsult rådgivning per månad. 
Med oss får ni professionell hjälp med er digitala marknadsföring för att öka kännedomen och hitta nya kunder till ert företag.

Startpaket Digital hjälper er varje månad att få fler kunder

Kom igång och utveckla era digitala och sociala medier

Vi hjälper er som småföretagare med rådgivning i digital marknadsföring för att komma igång och utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank. Vårt månadsabonnemang motsvarar c:a 5 timmars bl a rådgivning i sociala medier. Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen.

Nå era mål och syfte med er hemsida

Vi utvecklar er befintliga hemsida så att ni når era mål och syften eller så tar vi fram en helt ny säljande hemsida alt. webbshop i WordPress. Vi hjälper er även löpande med uppdateringar, publiceringar av sidor, bilder, produkter m.m. och ser till att er WordPressida är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

E bok digital marknadsföring för småföretagare och starta eget

Hitta nya kunder på Google

Visste ni att det görs 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag? Därför behöver ni en hemsida som syns vid sökningar på Google. Vi hanterar och optimerar er annonsering på Google Ads så att ni hittar fler nya kunder som söker efter just det ni kan erbjuda.

Strategi för sociala medier

Vi hjälper ert företag med rådgivning i digital marknadsföring och tar fram er strategi för sociala medier utifrån ert syfte, målgrupp och en innehållsstrategi med löpande frekvent varierande och engagerande innehåll för er målgrupp. Vi använder förutom organiska inlägg även avancerade annonsverktyg så att ni når ut till fler och era exakta målgrupper.

Var vänlig och kontakta oss idag för mera information om rådgivning i digital marknadsföring.