Rådgivning i digital marknadsföring

Hjälp med digital marknadsföring

KOM I GÅNG ATT UTVECKLA ERA DIGITALA OCH SOCIALA MEDIER

Vi hjälper er som småföretagare med rådgivning i digital marknadsföring för att komma igång och utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank.

Vårt månadsabonnemang motsvarar c:a 5 timmars rådgivning i sociala medier. Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen.

Hjälp med digital marknadsföring

NÅ ERA MÅL OCH SYFTE MED ER HEMSIDA

Vi utvecklar er befintliga hemsida så att ni når era mål och syften eller så tar vi fram en helt ny säljande hemsida alt. webbshop i WordPress. Vi hjälper er även löpande med uppdateringar, publiceringar av sidor, bilder, produkter m.m. och ser till att er WordPressida är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

Grundkurs digital marknadsföring

HITTA NYA KUNDER PÅ GOOGLE

Visste ni att det görs 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag? Därför behöver ni en sökmotoroptimerad hemsida som syns vid sökningar på Google. Vi hanterar och optimerar också er annonsering på Google Ads så att ni snabbt hittar nya kunder som söker efter just det ni kan erbjuda.

Blogg digital marknadsföring

STRATEGI FÖR SOCIALA MEDIER

Vi hjälper ert företag med rådgivning i digital marknadsföring och tar fram er strategi för sociala medier utifrån ert syfte, målgrupp och en innehållsstrategi med löpande frekvent varierande och engagerande innehåll för er målgrupp. Vi använder förutom organiska inlägg även avancerade annonsverktyg så att ni når ut till fler och era exakta målgrupper.

Varukorg