Rådgivning och utbildning i digital marknadsföring

Lär dig grunderna och se möjligheterna med digitala kanaler & sociala medier

Vi har tagit fram ett skräddarsytt program för dig som vill lära dig grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring. Vi kan erbjuda rådgivning och utbildning i digital marknadsföring för dig som ska “starta eget” eller redan är småföretagare. Online kursen lär ut hur man med digital marknadsföring kan marknadsföra sitt företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet och få fler lönsamma kunder.

Vår professionella rådgivning/handledning c:a 1 timme per möte är på Zoom eller fysiskt och är kopplade till onlinekursens lektioner bestående av 8 lektioner + prov efter varje lektion samt nedladdningsbara e-böcker för att ge dig bästa möjliga inlärning. Kursen uppdateras löpande.

Ni betalar för 1 timme + 1 timmes förberedelse per lektion och ämnesområde. Priset är 1600:-/lektion och då får du  också vår online kurs utan kostnad. (Värde 2995:-).

Innehåll rådgivning och utbildningsprogram

 • Så ökar du företagets synlighet på Google.
 • Så tar du fram en digital strategi.
 • Så når du dina mål och syften med hemsidan.
 • Så gör du för att sökoptimera företagets hemsida.
 • Så annonserar du på Google och sociala medier steg för steg.
 • Så tar du fram en strategi för sociala medier.
 • Så mäter och utvärderar du dina digitala mål.

MÅLGRUPP:

Starta eget och småföretagare. Inga förkunskaper krävs för att delta.

Böcker om digitalmarknadsföring

Vad kan du om digital marknadsföring

Testa dig om digital marknadsföring med vår test på 5 minuter och 20 frågor. Här får du frågor om digitala kanaler och sociala medier för att kolla upp om du behöver lära dig mer för att utveckla ditt företags marknadsföring och få fler lönsamma kunder. Om du upplever att du behöver lära dig mer om digital marknadsföring och framförallt öka ditt företags synlighet på Google kan vi rekommendera våra populära online kurser och e-böcker i marknadsföring. Du kan beställa böckerna här i vår butik eller gå in på Adlibris Bokus Bokon.

Lycka till med att testa dig om digital marknadsföring!

Test digital marknadsföring
Online kurs digital marknadsföring

Rådgivning + utbildning = sant

Vårt utbildningsprogram med rådgivning och utbildning i digital marknadsföring består av rådgivning i form av Zoom eller fysiskt möte på 1 timme per gång. Rådgivningen är kopplade till online kurs och e-böcker om grunderna i digital marknadsföring för att ge dig bästa möjliga inlärningseffekt. Antalet timmar och lektioner kan anpassas efter behov och önskemål.

Vi hjälper dig såväl praktiskt som teoretiskt genom hela kursen för att du ska få bästa möjliga förståelse i grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring för ditt företag.

Lycka till!
Anders

Testa lektion om sociala medier

 • VAD ÄR DITT SYFTE MED SOCIALA MEDIER? VARFÖR?
 • VEM? HUR SER DIN MÅLGRUPP UT?
 • VAD? VILKET INNEHÅLL ÄR RELEVANT OCH ENGAGERAR DIN MÅLGRUPP?
 • VAR? I VILKA KANALER HITTAR DU DIN MÅLGRUPP?
 • NÄR ÄR DIN MÅLGRUPP ONLINE?
 
Testa online kurs i digital marknadsföring