Rådgivning

E-böcker och kurser om digitala kanaler & sociala medier

Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring?

Boka nu 2 timmar till sommarpris.
Målet med en digital marknadsföringsstrategi är att skapa värde för dina kunder. Fundera därför på vad som är viktigt för dina kunder? Kanske har du ett mindre företag men saknar marknadsföringskompetensen i företaget idag? Då kan jag hjälpa dig med rådgivning i marknadsföring. Du får extern marknadschefskompetens, bollplank och kontinuitet för att utveckla din digitala marknadsföring och att hitta fler nya kunder.
För att få hjälp med digital marknadsföring kan du nu boka ett par timmars rådgivning i månaden till sommarpris.
Du får t.ex. hjälp med att:
Ta fram din strategi för sociala medier. Innehållsstrategi och kanalval.
Utveckla din hemsida för att nå dina syfte och mål.
Öka ditt företags synlighet på Google. Sökoptimering (SEO) och Google Ads.
Annonsera på sociala medier för att hitta din exakta målgrupp och mycket mer.
Vi har nu kampanjpris 2 timmar för 1400:- mot ord.pris 1800:-. Erbjudandet gäller nya kunder t o m 30/8.20.

Rådgivning digital marknadsföring

Kontakta oss

ÖKA SYNLIGHETEN PÅ GOOGLE 

Boka 2,4 alt. 6 timmar hjälp med digital marknadsföring i månaden. Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt hjälpa er. På så vis kan ni t.ex. öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Därför syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster. 

NÅ ERA MÅL MED HEMSIDAN

Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida. På så vis får ni en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Som ett resultat gör vi en “hälsokontroll” gällande er hemsidas struktur, navigering och innehåll. Därför kan ni nå era mål och syfte.

ÖKA ERT ENGAGEMANG PÅ FACEBOOK

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager. Med andra ord hittar ni nya lönsamma kunder.

Så tycker några av våra kunder som vi hjälper

Vi kontaktade Action Marketing för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.

Ulf Ottosson VD

Numera Mässor, Malmö

Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank.

Jörgen Hägglund VD

Revisionskonsulterna J Hägglund, Halmstad

Vi kom i kontakt med Anders Lundstedt på Action Marketing genom Connect Väst och vårt arbete med att ta fram vår affärsplan. Anders med sin kompetens och långa erfarenhet av marknadsföring har varit till stor hjälp. Som ett resultat har vi färdigställt vår marknadsplan , fått struktur och gjort prioriteringar i vår aktivitetsplan. Därför har jag ett stort förtroende för Action Marketing med byråns engagemang och kunskap inom såväl traditionell som digital marknadsföring.

Patrik Andreasson PC

Dekorcenter Laholm Sverige.

%d bloggare gillar detta: